Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Uw recht op annuleren

Het kan, om welke reden dan ook, de bestelling te annuleren binnen 6 uur na de aankoop, voordat de goederen daadwerkelijk worden geleverd en krijg je geld terug.

Het annuleren van een bestelling moet schriftelijk worden ingediend, onder vermelding van het ordernummer. Dit kan worden verzonden per e-mail klantenservice.

Indien de goederen reeds vóór de annulering zijn verzonden, stuur dan de goederen naar ons in originele staat binnen 14 dagen na ontvangst.

Handtekening vereist

Een handtekening is vereist bij de levering van uw bestelling. Als er niemand op het afleveradres, hoef je niet te ontvangen. Om het product te vragen, moet je op te halen het item op levering binnen de aangegeven op de kaart periode links op uw locatie wanneer u de eerste keer dat de levering gemist.

shipping

Kate Spade outlet biedt wereldwijd gratis verzending bij bestellingen van twee items, gebruiken we International Express Service voor alle internationale leveringen. Het duurt ongeveer 7-15 dagen te leveren thuis in de wereld zonder verzendkosten. Vertragingen kunnen optreden tijdens de maanden september tot en met maart als gevolg van de hoge vraag en zware belasting over de postdiensten en de douane. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van uw bestelling in transit. Deze verantwoordelijkheid wordt doorgegeven aan u zo snel als we uw bestelling te leveren van de rederij. Internationale bestellingen kunnen worden onderworpen aan belastingen / invoerrechten. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale douane. Deze kosten komen ten laste van de ontvanger van het pakket en worden niet door Kate outlet zwaard betaald.

Uw recht op annuleren
Als u de bestelling te annuleren, moet u ons direct een e-mail. 25% annuleringskosten van toepassing. De meeste bestellingen verzonden binnen 1-2 dagen na de datum van bestelling. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

Uw recht om terug te keren

In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant. Keer terug een item, moet u e-mail en ons te informeren over de reden. Wij zullen dan geef je verdere instructies. De goederen moeten binnen acht dagen na ontvangst worden geretourneerd, en bevat gloednieuwe verpakkingen en etiketten. We crediteren uw originele wijze van betaling, met uitzondering van 30% restocking / belasting of US $ 50 retourkosten. Alle verzendkosten in verband met het terugzenden van de goederen is voor rekening van de consument.

Uw recht op ruilen
Om een ​​product uit te wisselen, moet u ons een e-mail en ons te informeren over de reden. Wij zullen dan geef je verdere instructies. Goederen kunnen worden geruild binnen 8 dagen na ontvangst, mits deze ongebruikt en in originele staat met alle verpakkingen en etiketten. Bij inlevering van een item voor een uitwisseling, zorg ervoor dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies zijn duidelijk. Alle kosten in verband met de uitwisseling van goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.

Het wordt aanbevolen om traceerbare levering te gebruiken, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen zal zijn. Voor buitenlandse orders kan dit proces duurt maximaal 30 dagen.

Back
auteursrecht ©2017 www.ultradtc.nl. Powered by Swimwear,Sandalen,Laarzen,Jurken,Broek,